21 feb. 2010

Joghen Waegemans wint 1e Profpartij boksen op KO

Met 5 vechters op 1 dag was 20 februari een bezige dag voor  Bulls Gym ,
Bastin en Mohammed vochten in turnhout een Thaiboxingpartij, terwijl in Meerhout Cedric , Filip en Joghen een bokspartij vochten die ze allen winnend afsloten ........

Beginnen met het begin ,

Turnhout: 
Bastin vocht zijn eerste wedstrijd thaiboxen op het gala van Top Action in Turnhout , hij nam het op tegen een beginnende vechter van de MMA club Top Team Dessel , Eerste ronde is nog een beetje wennen voor Bastin de 2de ronde komt hij losser en begint hard terug te vechten , na een mooie partij verliest hij wel op punten .

Mohammed El haloui stond gematched tegen de organisator van het gala Steven Verbaeten maar deze kon spijtig genoeg door ziekte niet vechten , de tegenstander werd enkele dagen voor de wedstrijd dus Ilman van team No limit in Beringen , Tijdens het in de clinch gaan  krijgt Mohammed  een kopstoot waardoor hij zijn neus breekt , de wedstrijd word stilgelegd.
Meerhout: Boxgala:
Filip , die normaal als verzoger naar het gala moest komen werd dezelfde dag opgebeld om te willen invallen tegen Koen Leysen een plaatselijke bokser van Meerhout BC die geen tegenstander had,
Filip probeert elke ronde de druk een beetje op te voeren om zijn punten te pakken en kan de minder ervaren Koen  goed op afstand houden , Winnaar op punten Filip Verlinden .

Cedric , vecht tegen opkomend talent van Meerhout BC Nick schellens , Cedric houd druk op Nick die normaal een vechter is die goed zijn reach gebruikt , hierdoor maakt Cedric het voor Nick heel zwaar , Cedric blijft 3 rondes naar voren vechten en wint de match verdiend op punten.

Joghen Waegemans vecht zijn eerste Propartij in het boksen (6x3) tegen de al langere prof Jimmy Winkel van Meerhout BC, Joghen vecht heel sterk en kan de eerste ronde Jimmy al goed aanslagen met een linkse hoek , De tweede ronde voert Joghen de druk op en Jimmy moet in zijn achteruit met waarschijnlijk ook een gebroken neus , Jimmy laat duidelijk merken dat hij het niet meer ziet zitten en Joghen steekt nog een tandje bij , Jimmy draait zich om een geeft op . Winnaar op KO in ronde 2 Joghen Waegemans .

Twitter Facebook

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review