21 feb 2009

Filip verlies op punten in Lotto Arena



Zon. 8 Februari, Het grote it's Showtime event in een uitverkochte lotto arena te antwerpen, nooit eerder gebeurde dit in belgie 5000 a 6000 mensen op een thaiboxinggala, vele toppers zoals Badr Hari , Drago, Murat Direcki, Joeri mes, Kaas, Bouzidi.... maken ook hun opwachting voor dit gala, hiertussen staat Filip Verlinden van Bulls Gym ook gematchd dus op zich al een leuke ervaring...

Hij neemt het op tegen niet de minste tegenstander , 24kg gewichtverschil op dit niveau is moeilijk te overbruggen, het plan is niet mee gaan vechten punten maken en bewegen. Filip heeft de laatste wedstrijd voor het hoofdprogramma begint, voor de opkomst worden intervieuws van beide vechters op het scherm afgespeeld , de wedstrijd zal op K-1 regels worden bevochten , dit il zeggen 3rondes van 3 minuten en losse knieen toegastaan maar niet clinchen zoals in het muay thai.

Filip ondervind al vlug dat hij geen last heeft van de stoten en trappen van Rico, maar hierdoor laat hij zich verleiden altijd Rico eerst te laten stoten en dan over te nemen met toch teveel de bedoeling in zijn achtehoofd een KO te kunnen forceren, Rico blijft mooi zijn druk opvoeren en Filip voert het plan van bewegen en punten maken helemaal niet uit , hij probeert teveel mee te vechten wat te koste van zijn conditie gaat tegen deze veel zwaardere tegenstander, af en toe komt filip door met een knie op het hoofd of een goede stoot maar hij doet niet genoeg om de puntenoverwinning naar hem te trekken , Winnaar op punten Rico Verhoeven.















Twitter Facebook

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review