9 jun. 2009

Verslag Gala Bulls gym 30 mei Putte

Het jaarlijks gala van bulls gym kan een succes genoemd worden (buiten de laatste partij gerekend die in mineur eindigde).Talrijke opkomst , mooie partijen, leuke sfeer de uitslagen logen er ook niet om, niet iedereen van de club kon zijn partij winnend afsluiten maar de prestaties waren voor allen van hoog niveau.


hier de uitslagen en een verslag hoe alle Bulls vechters het ervan af brachten.

1 N MT 3X2 Soufiane Mezroui Bulldogs 55,6 16 vs Kristof Van Dessel Bulls Gym 54,7 - Kristof vecht hier zijn eerste partijtje, de eerste 2 rondes word kristof en beetje "overrompeld" door de agressieve vechtstijl van Soufiane na toch enkele malen 8 tellen te hebben gekregen blijft kristof moedig verder vechten en en maakt hij de 3 ronde nog enkele mooie acties. winnaar op punten : Soufiane.


2 N MT 3X2 Rob Vervest Siam-Ni 64,7 26 vs Timothy Obbers Bulls Gym 65,1- Rob van Siam-ni komt ook agressief naar voor vechten maar al vlug plaatst timothy een mooie hoge trap op het gezicht van Rob, even later geeft Timothy terug een volle hoge trap op rob zijn hoofd en rob gaat neer , KO van de avond, winaar op KO timothy

3 N MT 3X2 Sassoun Babayan Warriors 58,7 16 vs Steven Bruyninckx Bulls Gym 59,7
- Steven heeft een zware partij en is eigenlijk fysiek te snel erdoor om een goede partij naar zijn kunnen te leveren. Win op punten Sassoun

4 N MT 3X2 Matty Berghuis Bulldogs 68,8 16 vs Glenton Williams Bulls Gym 66,5- Glenton die ook zijn eerste wedstrijd vecht laat zich de eerste ronde een beetje te veel doen , de 2de ronde komt glenton in de wedstrijd en laat mooie dingen zien, de 3de ronde is Glenton wakker en gaat er vol tegenaan en geeft zijn tegenstander zelfs 8 tellen. Winnaar op punten Matty?? wat bij ons toch discutabel is.

5 N MT 3X2 Sven Broeckx Thai Ko 74,4 29 vs Bart Goossens Bulls Gym 72,2- Bart die alsook zijn eerste wedstrijd doet , vecht voor wat hij waard is maar over de gehele partij gezien laat hij de endere tegenstander te veel zijn ding doen door weg te kruipen in zijn dekking, winaar op punten Sven Broeckx

6 C MT 3X2 Tom Buyens Gladiators 82,1 28 WINT vs Nick Nicasi Siam Ni 81,5 17 DOOR OPGAVE 2'R
7 N MT 3X2 Jeroen Pauwels Su-Dai 98,8 20 WINT vs Mark Gorter Bulls Gym (NL) 93,3 35 OP TKO 2'R


8 N MT 3X2 Stef Van Hoeck Top Action 61,8 16 vs Nafi Bilalovski Bulls Gym 61,1 16
- Nafi laat technisch alweer een mooie partij zien en heeft de gehle 3 rondes de overhand in de partij en schrijft deze verdiend op zijn naam. Winaar op punten Nafi

9 A MT 5x3 Sahak Parparyan Gym Alkmaar (NL) 82,8 20 vs Romeo Almazidis Su-Dai 82 WINT OP PTN

10 N MT 3X2 Jo Boyen Chakushin 88,5 32 vs Mouad Ben Azzouz Bulls Gym 89,8 19
- Na de Pauze brengt Mouad direct de sfeer terug in de zaal door en geweldige knokpartij af te leveren hij slaagt zijn tegenstander de 1ste ronde al enkele keren zwaar aan en houd de resterende 3 rondes de partij ook in handen . Winnaar op punten Mouad.

11 C MT 3X2 Louis Lhoust Chakushin 68,3 31 vs Yuen Wai Lai Bulls Gym 68,9 23
- Yuen zet de zaal helemaal op stelten met zijn wedstrijd hij kan de eerste ronde al enkel keren goed door komen met zijn stoten en de tweede ronde geeft hij zijn tegenstander 2 maal 8 tellen waardoor deze even later zwaar neergaat op een serie stoten van Yuen. Winaar op ko 2de ronde Yuen.

12 C MT 3X2 Michaël Peeters Gladiators 73 24 vs Michael Kamm Sportpoint 69,8 27 Michael WIN OP TKO 1'R

13 C MT 3X2 Zakaria Baitar Bulldogs 72,4 19 vs Cedric De Keirsmaeker Bulls Gym 74,6
- Cedric vecht een gelijkopgaande partij hij blijft goed zijn punten scoren en zorgt in de clinch dat hij minstens evenveel doet als zijn tegenstander toch is de uitslag niet in zijn voordeel , winnaar op punten Zakaria.

14 B MMA 2X5 Bert Van Geystelen Ronin 86,1 26 vs Michael Kuiper Topfighter 84,4 19 Michael Wint OP SUBM 2'R

15 A K-1 3X3 Pierre Celestin Yana France 89,5 31 vs Filip Verlinden Bulls Gym 85,1 26- Filip vecht direct aanvallend de eerste ronde maar krijgt toch enkel goed lowkicks van Celestin, de 2de ronde blijft ook filip de aanvallende vechter, 3de ronde houd Celestin de afstand heel groot en Filip moet er soms achteraan lopen aan het einde van de ronde kan filip nog een goede rechtse op de kin van celestin plaatsen waarbij deze wel op de grond gaat maar niet geteld word. Winnaar op punten Filip Verlinden.

W.K.A. EUROPEAN TITLE FIGHT -67KG
16 A K-1 5X3 Sakic Stanislav Bosnië 67 21 vs Joghen Waegemans Bulls Gym 67 37
- Het moment waar Joghen wekenlang heen geleefd had, Joghen die zich perfect had voorbereid op deze partij , voedingsgewijs werd hij begeleid door Joan van Time release in lier dus joghen stond sterk , scherp en op gewicht in de ring. Zijn tegenstander daarentegen was een ander verhaal... de eerste tegenstander (ridzanovic)van joghen was al lang daarvoor afgemeld, de vervanger was Vahin tufkecic, doch zonder iets te laten weten had de Bosnische club een andere vechter bij, geen probleem voor Joghen hij wil gewwon vechten en presteren.., Tegenstande Sakic weegt daarbij ook nog eens 3kg teveel, normaal betekent dit europese titel voor Joghen maar men wil op waardige wijze kampioen worden dus wéér geen probleem we vechten gewoon.
De wedstrijd : Joghen zit goed in de wedstrijd en begint dominerend alhoewel deze nog geen 2minuten bezig is, dan met een aanval in te zetten botst hij met zijn hoofd tegen de elleboog van Sakic , gevolg een gapende wonde van 10cm op zijn bovenhoofd en sakic krijgt de titel mee door Medische interventie. De zaal loopt muisstil leeg van de machteloosheid tegen zo een ongelukkig voorval , spijtig einde van een verder geslaagde avond.

Twitter Facebook

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review