5 mei 2010

3x winst op gala 02 mei in Beverlo

3 vechters stonden gepland te vechten op dit Gala van de club No Limit in Beringen, 
Filip Verlinden , Nafi Bilalovski , en Ken Lopez . 
bij vertrek naar het gala werd gevraagd of Cedric (die net vorige week had gevochten) wilde 
invallen voor een weggevallen tegenstander , Cedric zag dit volledig zitten en ging zijn sportzak halen
nu waren ze met vier........
 Ken Lopez bijt de spits af , dit is het eerst partijtje voor Ken , Ken kan af en toe goed scoren met frontkicks naar het hoofd , maar laat iets te hard blijken dat hij moe is , hoewel de wedstrijd gelijkopgaand was krijg de tegenstander de overwinning op punten. 


Nafi Bilalovski wordt elke partij sterker , Nafi heeft zijn C partij goed in handen en controleert zijn tegenstander hoe hij het wil , hij laat enkele mooie combinaties zien en is duidelijk de beste vechter in deze wedstrijd waar hij 3 rondes voor hem neemt , Win op punten Nafi. 

Cedric de Keirsmaeker neem het in zijn "last minute" op tegen Maxim Mees (Death row) Hier heeft Cedric zijn eerste B partij een draw tegen gevochten , dus dat kon hij hier goed maken. vanaf het begin zit Cedric goed in de wedstrijd hij beweegt soepel en bokst gemakkelijk , de 2de ronde loopt Maxim op een zware rechtse directe van Cedric en hij gaat zwaar neer . Toch toont deze harde jongen karakter en staat terug op en vecht zijn ronde uit . De 3de ronde moet Cedric op zijn beurt een hoek incaserren en krijgt ook hij 8tellen van de scheidsrechter. doch blijft Cedric de overhand houden in deze mooie wedstrijd die hij op punten wint.


Filip Verlinden vecht tegen Mohammed Benyaich van KMP gym , Filip heeft hier zijn laatste B partij enkele jaren geleden tegen verloren. de wedstrijd gaat over 3X3 minuten K1 regels . Filip kan Mohammed goed weghouden met stoten en trappen maar werkt toch iets te weinig met combinaties. 2de ronde kan Mohammed even zich terugvechten , de 3de ronde komt Filip goed door met knieen en trappen naar het lichaam waar Mohammed duidelijk last van heeft , toch kan Filip het niet afmaken voor het einde van de ronde . Winnaar op punten Filip .

Twitter Facebook

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review