22 nov. 2009

Succesvolle maand November

Deze maand hebben Bull's gym vechters zeer actief geweest op verscheidene gala's met goede resultaten


Op het Gala in willebroek op 7 Nov. stond gepland dat Moad Benazzouz en Mohammed vechten. Spijtig genoeg bij aankomst was Mohammed zijn tegenstander er niet waardoor deze partij weg viel. Moad Benazzouz vecht zijn eerste C partij tegen een meer ervaren jongen van de club Siam-ni Lommel , Moad begint rustig door aftessten met lowkicks en maakt na een serie stoten de wedstrijd af in de 1ste ronde , winst op KO.

Op een Boks gala in Deurne op 11 Nov. waar Sugar Jackson , de hoofdpartij vocht, Neemt Cedric het op in een amateurpartij tegen een ervaren russische jongen , Cedric komt niet goed mee in het "tik en weg" spelletje van de rus de laatste ronde komt hij in de wedstrijd maar dan is het echter te laat hij verliest op punten.

Op het gala in Sint-Truiden waren , Nafi , Cedric en Bastin gepland om te vechten , Bastin zijn tegenstander woog te zwaar waardoor de match enkele dagen voor de wedstrijd werd afgemeld.

Cedric de Keirsmaeker zette in zijn C partij een mooie prestatie neer door op KO in de 1ste ronde zijn tegenstander te verslaan, dankzij een hoge trap op het hoofd en even later een knie.

ook Nafi Bilalovski vecht een sterke wedstrijd en wint op KO in de 2de ronde,

Joghen Waegemans vecht op dezelfde dag in Polen voor een Wereldtitel , Joghen Domineert heel de wedstrijd en blijft zijn tegenstander alle rondes bestoken met lowkicks en rake slagen , toch is de realiteit dat je in het buitenland beter op KO wint of dit gebeurt: winaar op punten Lukas .. uit polen. niettemin een geweldig prestatie , voor alle vechters trouwens

aan allen Proficiat.

Twitter Facebook

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review