26 dec. 2009

Bull's vechters presteren in Bonheiden

20 December vond in Bonheiden een Gala plaats met 4 van onze vechters
die een voor een goed presteerde...


De dag ervoor had jonge telg Quinten al gezorgd voor een mooie wedstrijd in antwerpen , waar hij na een prachtige match nipt op punten verliest.

Lesley stond vandaag klaar om in haar eerste gevecht aan te treden , Alsook Mohammed die zijn eerste wedstrijd voor Bull's Gym Berlaar vocht, ook Nafi en Cerdic treden aan hier de verslagen van de wedstrijden + uitslagen:

Lesley Van Overmere 66,3 kg (Bulls Gym) vs Kubra Karaaslaan 64,6 (Samir Gym) NW 3x2 min.

1e ronde
Kubra opent met links/rechts, dames vallen in de clinch en hier zijn de meeste knieën van Kubra. De stoten gaan over en weer, Lesley heeft de jagende rol op zich genomen en Kubra moet in haar achteruit vechten.
2e ronde
Veel bokswerk van beide dames, het publiek is duidelijk aanwezig. De dames wisselen elkaar af en nemen elke aanval over. Veel boksen en clinchen.
3e ronde
Nu meer combinaties van Lesley, ze zet Kubra in haar achteruit en scoort netjes haar puntjes.
Winnaar: Lesley Van Overmere

- Nafi Bilalovsky 63 kg (Bulls Gym) vs Achmed El Ahmadhi 64,4 (Said Gym) C-klasse 3x2 min.

1e ronde
Jongens tasten elkaar nog wat af, knieën van Achmen, bokswerk van Nafi. Beide vechters trappen soepel. Achmed heeft Nafi vast in de touwen en laat daar een mooie bokscombinatie op los.
2e ronde
Harde stoten van Achmed maar Nafi blijft rustig en beheerst en zet zijn stoten en knieën op het lichaam van Achmed. Achmed is heel beweeglijk en Nafi moet daar steeds achteraan lopen.
3e ronde
Weer een zelfde ronde, de stoten komen over het algemeen van Achmed, hij stoot snel en hard maar zijn dekking laat hij wel wat zakken. Nafi kan zeer veel incasseren en heeft een mooie partij neergezet.
Winnaar: Achmed El Ahmadhi

Cederic De Keirsmaker (Bulls Gym) vs Nouh Sjablone (Bushido) C klasse 3x2 min.

1e ronde
Cedric opent met binnenkant been, Nouh neemt over met een enkele directe. Nouh blijft komen met enkele directes en kijkt goed, Cedric neemt over met een highkick op de dekking. Beide heren komen in de clinch, hier gebeurt vrij weinig. Nouh heeft harde stoten, maar Cedric blijft goed kijken en komt af en toe met een lowkick. Lowkick van Cedric gevolgd met een linkerhoek die vol op het gezicht van Nouh zit. Mooie gecontroleerde eerste ronde van beide vechters
2e ronde:
Heren komen in de clinch, hier komen de knieën van Cedric. Bokcombinatie van Nouh afgerond met een lowkick. Nouh blijft goed kijken en komt met harde stoten, maar vergeet het af te maken en stapt weer in zijn achteruit. Highkick van Cedric en de bel gaat.
3e ronde
Bokscombinatie van Cedric, maar Nouh heeft zijn dekking er goed op zitten. Cedric heeft harde lowkicks, Nouh blokt deze niet. Twee maal lowkick van Nouh en de heren komen weer in clinch. Nouh vecht in zijn achteruit, Cedric komt met een mooie bokscombinatie, Nouh laat echter de moed niet zakken en komt netjes terug met een frontkick en drie stoten.
Winnaar: Cedric De Keirsmaker

Mohamed El Elhallouai 70 kg (Bulls Gym)vs Brahim El Baroudi 70,2 kg (Bushido’s) B-klasse 5x2 min.
1e ronde
Door een knie van Mohamed zit er een snee onder het oog van Brahim. Partij wordt stopgezet en de dokter gaat kijken. Einde partij.
Winnaar Mohamed El Elhallouai op medische interventie


Twitter Facebook

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review